vineri, 25 iunie 2010

Un mod de a picta inedit!

    Plimbandu-ma pe faleza de-a lungul oceanului pe la ora 23, am vazut o multime de lume adunata ca la circ... hmmm... trebuie sa fie ceva interesant acolo, mi-am zis. m-am strecurat prin multime si ce sa vad? un pictor care picta nu cu pensula ci.. cu spray-uri colorate, capace, bucati de ziare, iar la sfarsit usca tabloul cu o flacara imensa. Inedit e si ca poarta o masca, probabil ca vopselele alea sunt toxice. Si, bine-nteles fiecare tablou pictat in fata multimii, se vindea imediat ce il termina de facut..Asa da afacere! Nota 10 de la mine pentru originalitate si talent! Am pus mai multe fotografiii decat de obicei sa vedeti si voi etapele pe care le urmeaza in pictarea tablourilor.

6 comentarii:

 1. Da, inedit ceea ce face. Multumim ca ne-ai aratat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ich stand auch schon staunend vor diesen Künstler.
  Gruss Hanspi

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 4. tabloul se vindea impreuna cu o masca? :)
  e mai sigur sa privim tabloul aici la tine, nu cred ca e nimic toxic:)
  frumos!

  RăspundețiȘtergere