vineri, 29 ianuarie 2010

Ferestre




10 comentarii:

  1. Ultima imi place. Ai prins frumos acel porumbel, zburand.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte inspirata idee... fiecare imi place in felul sau, prima inspira rigoare, a doua inocenta si a treia sensibilitate ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ultima e superbaaa!! mai ales cum ai surprins porumbelul ala...super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult a doua si a treia fotografie, mai ales a treia fotografie. Eu trec zilnic pe strada Doctor Lister, din cartierul Cotroceni, care ete plina de case superbe, din pacate, unele dintre ele sunt locuinte ale diversilor ambasadori acreditati in Romania si mi se interzice sa fac fotografii. Nu stiu, desi, ma atrag cladirile, peste tot unde merg sunt cu ochii dupa constructii, totusi, imi este teama sa fotgrafiez cladiri. Mai repede fotografiez oameni decat cladiri. Voi posta zilele acestea fotografia unei case de pe Doctor Lister, pe care am putut sa o fotografiez pentru ca nu e ambasada sau vreun sediu important. Multumesc pentru comentariul facut astazi la Peisaj de noapte din Titanel. Raluca Ioana Agasanu

    RăspundețiȘtergere
  5. a treia - senzationala! mi-a scapat si-un "wow" la curs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu votez cu cea de-a treia. E superba. Se vede ca muncesti, te zbati, fotografiezi. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  7. interesanta paralela facuta intre diferitele tipuri de arhitecturi

    RăspundețiȘtergere
  8. mare , mare pacat de primul cadru...crengile alea is nasoale.. poate reusesti sa refaci cadrul din alt unghi, ar fi interesant...
    al doilea cadru e un pic stramb si, deci , ii lipseste simetria..un pic mai multa atentie .. se putea repara in cs3 daca vroiai ..
    al treilea e ok.

    exercitiu, cat mai mult exercitiu

    ma inclin cu respect

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc tuturor pentru comentarii. Pentru Hudini - la al doile cadru am vazut si eu ca e stramb in partea de sus dar am urmarit sa indrept fereastra la perspectiva si am pastrat linia dreapta jos. Daca indreptam sus se stramba jos... off.. si cu perspectivele astea... Voi incerca sa indrept mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoasa ultima imagine... cred ca ar merge frumos si pe a/n

    RăspundețiȘtergere