joi, 22 octombrie 2009

flori - macro
















8 comentarii:

  1. Chiar stii sa le faci. Prima si a patra sunt superbe. Din pacate eu n-am obiectiv macro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe.
    Am o atractie speciala pentru macro.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-au placut fotografiile actorilor din spectacolul "Statuile" a Teatrului Masca. Florile imi plac numai in mijlocul naturii, nu in glastra, nici in casa. Fotografiile mi se par foarte, foarte inchise, dar ma rog, sunt foarte, foarte multi adepti ai fotografiei alb-negru si/sau sepia, care, isi are rolul ei. Concluzia este IMI PLAC FOTOGRAFIILE FACUTE DE TINE, dar daca tu preferi sa lucrezi in alb-negru sau sepia sau preferi culorile inchise, este alegerea ta. Raluca - ne-am prezentat din prima zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Dragos, nici eu nu am obiectiv macro, dar aproape ca am atins floarea cu obiectivul, atat de mult m-am apropiat. Fotografiile le-am facut cu CANON EOS 400D cu un obiectiv 17-70mm.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihai, multumesc pt apreciere. Am vizitat si eu blogul tau si mi-au placut fotografiile tale.. se vede ca iti place sa fotografiezi detaliile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Raluca, daca vezi fotografiile mele foarte foarte inchise inseamna ca ar trebui sa-ti reglezi monitorul. Fa-l mai luminos si ai sa le vezi bine :). Eu inteleg fotografia ca pe o arta si de aceea incerc diferite stiluri de abordare. Multumesc pentru comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  7. wow ce fori frumose. imi place cel mai mult prima. nu stiu daca a fost prelucrata mult sau nu dar a iesit excelent. Roxana R

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place foarte mult cea de a patra fotografie, o consider foarte expesiva

    RăspundețiȘtergere