tag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post2164394282630056097..comments2023-06-18T13:29:11.733+03:00Comments on Fotografiile mele: Cocosul din ograda unei case la Muzeul SatuluiAurorahttp://www.blogger.com/profile/10385376698023335480noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post-91481803663813851812009-12-04T14:49:19.998+02:002009-12-04T14:49:19.998+02:00Foarte frumoasa. Imi plac culorile.Foarte frumoasa. Imi plac culorile.Mihneahttps://www.blogger.com/profile/15859779302649567576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post-73454029334529923542009-12-03T22:54:47.289+02:002009-12-03T22:54:47.289+02:00yummy. nu stie cocosul asta ce-l asteapta.yummy. nu stie cocosul asta ce-l asteapta.catalinahttps://www.blogger.com/profile/13517099733781172034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post-1210073012800358762009-12-03T22:18:02.899+02:002009-12-03T22:18:02.899+02:00mie imipalc foarte mult culorile si contrastul din...mie imipalc foarte mult culorile si contrastul dintre acestea, albul cocosului cu verdele ierbiiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13249853613880625023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post-67709646871109318862009-12-03T13:24:10.169+02:002009-12-03T13:24:10.169+02:00hehe multumim pentru reteta.:)
fotografia imi plac...hehe multumim pentru reteta.:)<br />fotografia imi place, mai ales cum ai surprins miscarea aripilor.Meetmeinthe20shttps://www.blogger.com/profile/18175970402050086428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post-28170083019329751852009-12-03T12:20:57.815+02:002009-12-03T12:20:57.815+02:00Imi place cocosul asta in urmatorul mod:
Ingredin...Imi place cocosul asta in urmatorul mod:<br /><br />Ingredinete reteta : ceapa, ciuperci, faina, paine, pasta de tomate, slanina, vin rosu, carne de cocos.<br /><br /><br />Ingrediente: 1 cocos de peste 1,5 kg, 200 g de slanina, 200 g de ciuperci, 4 cepe, 2 linguri pasta de rosii, o lingura de faina, 1 pahar cu vin rosu, zarzavat de supa obisnuit, 40 de crutoane de paine, sare si piper.<br /><br />Mod de preparare: Se taie mai intai slanina in bucatele si se pune la calit intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit. Se curata cocosul de pielite, se spala bine si se asaza peste slanina topita. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori, asezand-o in acelasi vas cu cocosul. Cand slanina s-a topit si pasarea este putin rumenita, intoarceti friptura pentru a se patrunde de caldura pe toate partile. Dupa ce s-a facut se scoate pe un platou si in grasimea din vas se pune o lingura de faina lasand-o 3-4 minute sa se caleasca. Stingeti cu vin, adaugati pasta de rosii si zarzavatul curatat si dat pe razatoarea mica. Condimentati dupa gust. Daca mai este nevoie adaugati si putina apa. Puneti apoi friptura in acest sos, stropiti abundent, acoperiti vasul si mai lasati-l la cuptor cu foc mic inca 10 minute. Pasarea se serveste taiata in bucati, stropita cu sosul din tava si insotita de crutoane de paine rumenite in unt.<br /><br />Pofta buna!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05508211962966367529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7669435398830206727.post-14272651978731846652009-12-03T11:37:48.187+02:002009-12-03T11:37:48.187+02:00E foarte buna incadrarea si imi place culoarea alb...E foarte buna incadrarea si imi place culoarea alba a cocosului pentru ca se detaseaza de restul peisajului. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.comRaluca I.A.https://www.blogger.com/profile/16532528427371536780noreply@blogger.com