sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Fotoreportaj - Piata Obor

A fost o adevarata aventura fotografiatul in Piata Obor. Unii vanzatori doreau sa fie fotografiati, dar majoritatea se fereau... unii au devenit agresivi la vederea aparatelor, dar am scapat toti cu bine. Cateva fotografii le-am facut fara sa pun aparatul la ochi, asa, de la sold sau de la piept... dar tot s-au prins, ca n-aveam un compact ci ditamai CANON 400D si ei erau deja in alerta... asa ca am primit ceva injuraturi si cateva teline aruncate dupa mine. Pe cei cu tigarile i-am inteles.. dar babele cu telina ce-au avut? Totul e bine cand se termina cu bine. Si iata cateva imagini.







7 comentarii:

  1. Prima fotografie este dramatica. A doua si a treia imi plac mult. A cincea m-a facut sa rad. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. ultima fotografie este cea mai tare din aceasta serie, o votez pentru primul loc

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima fotografie e grozava! Batrana din dreapta care studiaza merele (or fi de Voinesti ?), contrabandistul din stanga, cu ghiul pe deget, tinand lovelele in mana si capetele cu caciuli din fundal. Bravo,ai facut un bun rezumat al Oborului ! Mi-au mai placut prima si a doua fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  4. reusit reportajul tau din Obor... si foarte tare ultima imagine, desi ar fi mers un cadru mai larg parca

    RăspundețiȘtergere
  5. Faine cadre, reusit blog ! Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere